Piept de pui cu sos

de Lau in Pui, 10 Mar 2014 | 3787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • rozmarin
  • sos de soia
  • 1 portocala
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 100 ml vin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos:

Pieptul de pui il spalam,il stergem cu un prosop de bucatarie si il taiem in 2,

Intr-o farfurie adaugam pasta de tomate(amestecata cu putin apa)sos de soia,zeama de la portocala,sare,piper,busuioc,dupa gust si amestecam bine dupa care condimentam carnea,

Adaugam intr-o tava(care o ungem cu ulei)adaugam o cana de apa si 100 ml vin si dam la cuptor cca 40 min,(eu am adaugat si jumatate de portocala taiata felii cu tot cu coaja)

Lasam sa se raceasca putin inainte sa taiem carnea

TIPS-URI

1

Multumesc Irina pentru reteta(eu am modificat-o putin)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de rosii cu busuioc