Piept de pui cu susan

de diaconta in Pui, 25 Noi 2012 | 12481 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui dezosat
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • Pesmet
  • Seminte de susan
  • Sare,piper
  • Usturoi granulat
  • Ghimbir pudra
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu susan:

Pieptul de pui l-am taiat fasii si l-am condimentat.

Ouale le-am batut cu un praf de sare si am adaugat faina.

Compozitia trebuie sa aiba consistenta la fel ca cea pentru clatite.

Am dat bucatile de pui prin compozitia de ou,apoi prin pesmetul amestecat cu susanul si le-am prajit in ulei încins.

Focul trebuie sa fie mai iute la început,apoi l-am redus ca sa nu se arda susanul.

Le-am scos pe hârtie absorbanta ca sa elimin surplusul de ulei.

Le-am servit ca aperitiv,dar merg foarte bine si alaturi de o garnitura ca fel principal.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (51)

diaconta 1

30.11.2012, 13:02

Mihaela,musai sa fiu ca vad ca Padre iar nu-i la pupitru de control ))

MVMih 1

31.12.2012, 07:56

La multi ani !
La multi ani e o urare...
Toate bune, pieptu' mare
Si cat o-m mai colinda...
Da-i cu pipetul tot asa...

diaconta 1

31.12.2012, 10:31

Mihuleeeeeeeeeeee ma gandeam eu ca ar cam fi cazul sa apari.
An nou imbelsugat si cu bucurie sa fie la voi Va imbratisez cu drag si va mai astept la hlizeala.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu susan la cuptor