Piept de pui dulce cu susan

de T I M E A in Pui, 22 Dec 2014 | 6775 vizualizari

COMENTARII (31)

MotanLaOale 1

22.12.2014, 20:49

Ina 1

22.12.2014, 20:51

Si mie-mi place

Adele 1

22.12.2014, 20:55

Mitinita 1

22.12.2014, 20:56

MOKUSKA 1

22.12.2014, 21:11

Constelatialeu 1

22.12.2014, 21:16

Susanul ala ma inteapa,in rest e ok...

T I M E A 1

22.12.2014, 21:18

ma bucur ca va place

T I M E A 1

22.12.2014, 21:19

Cleme ce ai cu susanul vezi ca imediat ma intregi la ce nu mananci

T I M E A 1

22.12.2014, 21:20

ma intreci*

Constelatialeu 1

22.12.2014, 21:22

Nu stiu ce nu am,dar nu-mi place......dar mananc branza la greu,din aia grasa si untoasa de oaie...

T I M E A 1

22.12.2014, 21:24

lasa branza, nu schimba subiectul ))

iry-gabriela 1

22.12.2014, 21:36

simona72 1

22.12.2014, 21:46

Mmmmm ce bun!!

Geanina87 1

22.12.2014, 21:49

Rocsi 1

22.12.2014, 22:18

Corinuta 1

22.12.2014, 22:19

foarte misto arata! auzi Timi, nu vii tu sa-mi faci si mie pozele?

Constelatialeu 1

22.12.2014, 22:23

dar care era subiectul?

T I M E A 1

22.12.2014, 22:55

merci fetelor

T I M E A 1

22.12.2014, 22:56

Nu vin Cori ca nici ale mele nu am timp sa le fac Dar as veni la o cafea la tine

alilianaa 1

22.12.2014, 22:56

super, super, super...

T I M E A 1

22.12.2014, 22:56

Cleme para te-ai dus la somn

Gherca Daniela 1

22.12.2014, 23:09

deyutzky 1

22.12.2014, 23:44

imi place

Bunica 1

22.12.2014, 23:57

Timeaaaaa,mi-e foameeee!)

T I M E A 1

23.12.2014, 00:07

Buni mananca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari