Piept de pui in aluat de bere

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri de post, 13 Iul 2011 | 5428 vizualizari

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in aluat de bere :

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete; se condimenteaza.

Ouale se bat cu un praf de sare si piper,se adauga berea si se omogenizeaza. 

La sfarsit se incorporeaza faina si se condimenteaza dupa gust; se adauga si patrunjel tocat. Aluatul btinut trebuie sa fie mai gros decat cel de la clatite.

Intr-o tigaie se pune uleiul si se incinge bine.. Bucatile de piept de pui se trec prin aluat si se pun in uleiul incins,dupa ce se fac pe o parte se intorc pe cealalta. 

Se scot pe un servetel absorbant si se servesc alaturi de o salata sau de Legume gratinate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in aluat de bere " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Lau 1

14.07.2011, 11:08

super

cristinne 1

15.07.2011, 20:18

cata bere pun si cate oua?? ca nu scrie;(

ionela2682 1

19.07.2011, 20:20

http://www.bucataras.ro/retete/snitele-de-pui-in-aluat-pufos-cu-bere-6763.html le-am facut ...mai demult...sunt bestiale....prezentare de nota 10!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]