Piept de pui la cuptor

de elucubratiiculinare in Pui, 25 Feb 2013 | 3481 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucăți piept de pui aprox. 700 g,
  • 2 căței de usturoi,
  • 4 linguri unt,
  • 150 g pesmet,
  • 4 linguri parmezan ras,
  • 1 linguriță măghiran uscat,
  • 1 linguriță mărar proaspăt tocat,
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor:

Încingem cuptorul la 200 grade C. Ungem cu unt o formă termorezistentă. Restul de unt se topește într-o crăticioară și călim usturoiul tocat fin pentru 10 secunde. Într-o farfurie adâncă amestecăm pesmetul cu parmezanul, măghiranul și mărarul. Condimentăm bucățile de piept de pui cu sare și piper. Ungem carnea cu untul în care am călit usturoiul. Dăm bucățile de carne prin amestecul de pesmet. Se pun bucățile de piept de pui în tava termorezistentă și se dă la cuptor pentru 30 minute.

Servim imediat cu garnitura preferată.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]