Piept de pui la tigaie

de RuxyRux in Pui, 30 Ian 2017 | 6393 vizualizari

 

Rapid, simplu, perfect condimentat...foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust
  • piper un praf
  • 2 lingurite hrean in otet
  • 1/2 lingurita pudra de usturoi
  • un praf de turmeric
  • un praf de boia dulce
  • doua lingurite mustar
  • o lingurita miere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la tigaie:

Pieptul de pui se spala, se feliaza in fasii care se scurg putin de apa.

Se pune ulei in tigaie, apoi fasiile de pui si se trag la tigaie pana se albesc, se pun condimentele, busuiocul, zeama de lamaie, mustarul si se amesteca, se pune capacul si se lasa pana ce pieptul este moale si fraged.

Se opreste focul si se pune hreanul si mierea peste pui, se amesteca.

Acest fel de mancare este foarte, foarte gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

-Licurici- 1

31.01.2017, 09:25

Ce gustos cred ca e!

Panacris 1

31.01.2017, 19:20

RuxyRux 1

09.02.2017, 23:53

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]