Piept de pui la tigaie

de RuxyRux in Pui, 30 Ian 2017 | 6368 vizualizari

 

Rapid, simplu, perfect condimentat...foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust
  • piper un praf
  • 2 lingurite hrean in otet
  • 1/2 lingurita pudra de usturoi
  • un praf de turmeric
  • un praf de boia dulce
  • doua lingurite mustar
  • o lingurita miere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la tigaie:

Pieptul de pui se spala, se feliaza in fasii care se scurg putin de apa.

Se pune ulei in tigaie, apoi fasiile de pui si se trag la tigaie pana se albesc, se pun condimentele, busuiocul, zeama de lamaie, mustarul si se amesteca, se pune capacul si se lasa pana ce pieptul este moale si fraged.

Se opreste focul si se pune hreanul si mierea peste pui, se amesteca.

Acest fel de mancare este foarte, foarte gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]