Piept de pui la tigaie

de RuxyRux in Pui, 30 Ian 2017 | 6071 vizualizari

 

Rapid, simplu, perfect condimentat...foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust
  • piper un praf
  • 2 lingurite hrean in otet
  • 1/2 lingurita pudra de usturoi
  • un praf de turmeric
  • un praf de boia dulce
  • doua lingurite mustar
  • o lingurita miere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la tigaie:

Pieptul de pui se spala, se feliaza in fasii care se scurg putin de apa.

Se pune ulei in tigaie, apoi fasiile de pui si se trag la tigaie pana se albesc, se pun condimentele, busuiocul, zeama de lamaie, mustarul si se amesteca, se pune capacul si se lasa pana ce pieptul este moale si fraged.

Se opreste focul si se pune hreanul si mierea peste pui, se amesteca.

Acest fel de mancare este foarte, foarte gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sărmăluţe de pui cu verdeaţă multă în foi de viţă