Piept de pui pane

de marcela1979 in Pui, 24 Dec 2009 | 5296 vizualizari

Piept de pui pane

 

foarte bun de sarbatori

 

INGREDIENTE

  • piept de pui 2 bucati
  • sare piper
  • oua 2 buc
  • faina alba
  • susan mac
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pane:

se taie pieptul de pui fasii si se condimenteaza .se pregateste pt pane:2 oua se bat cu furculita se adauga faina in ploaie se condimenteaza ,si se face un aluat ca de clatite. Fasiile de pui se dau prin aluat apoi prin susan sau mac si se prajesc in baie de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]