Piept de pui pane cu cartofi la cuptor si pulpe de pui

de Krystyan Trendy in Pui, 17 Noi 2013 | 4727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 8 cartofi
  • sare
  • ulei
  • faina
  • 4pulpe de pui
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pane cu cartofi la cuptor si pulpe de pui:

Pieptul de pui se spala cu apa rece si se pune la scurs.Dupa ce s-a scurs il taiem fasii lungi si il fragezim putin cu ciocanul de snitele.

Punem putina sare si il trecem prin faina .

Intr-o farfurie adanca amestecam ouale cu putina sare.

Dam fasiile de piept prin ou apoi iar prin faina .

Intr-o tigaie mai inalta punem uleiul la incins.Cand uleiul s-a incins punem fasiile de piept de pui si le lasam pana se rumenesc usor.intorcandu-le de pe o parte pe alta.

Cand fasiile de piept s-a rumenit ,le scotem pe un servetel ca sa absoarba uleiul.

Pulpele de pui se parlesc ,se spala cu apa rece,se taie pe jumatate,se sareaza  si apoi se pun pe grill . Dupa ce s-au rumenit se scot pe o farfurie intinsa.

Cartofii se curata de coaja , se spala cu apa rece ,apoi se taie rondele.

Intr-o cratita unsa cu ulei asezam cartofii rondele , adaugam putina sare si apa cat sa acopere cartofii . Lasam in cuptor pana cand cartofii sunt fierti. 

Punem pe farfuria intinsa cate 2 bucati de piept pane ,1  pulpa si  garnitura de cartofi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pane cu cartofi la cuptor si pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana taraneasca de pui, cu ceapa si rosii