Piept de pui pane umplut cu cascaval

de deyutzky in Pui, 8 Oct 2012 | 21350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cascaval Delaco
  • cateva linguri de faina
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pane umplut cu cascaval:

Pieptul de pui se spala bine, se taie felii subtiri, se bate si se condimenteaza cu piper si sare.

Ouale se bat cu un praf de sare, cascavalul se taie fasii.

Punem uleiul la incins intr-o tigaie dupa care luam cate o bucata din piept de pui si punem pe marginea fiecarei bucati cate o fasie de cascaval, rulam, dam prin faina, apoi prin ou si punem la prajit in uleiul incins.

Dupa ce sunt gata, se scot pe un servetel pt a se absoarbe uleiul.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pane umplut cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut