Piept de pui pe gratar

de corina241 in Pui, 5 Ian 2011 | 3847 vizualizari

 

Foarte usor de facut si de digerat;)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • sare
  • piper
  • 1 cescuta de orez
  • 1 lingura de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pe gratar:

Carnea spalata se portioneaza si se bate usor pe o singura parte.

Pregatim o tigaie speciala pentru gratar,condimentam carnea si o punem la foc potrivit intorcand-o din cand in cand sa nu se arda.

Orezul il spalam bine in apa rece,iar apoi il punem intr-o craticioara cu putin ulei si-l lasam sa se inmoaie putin.

Stingem cu un putina apa,condimentam dupa gust cu sare si piper si-l mai lasam cca 7-8 minute la foc potrivit.

Servim carnea si orezul impreuna cu o salata sau orice doriti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pe gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ghimbir si piure de cartofi dulci