Piept de pui picant

de MOKUSKA in Pui, 22 Feb 2014 | 4500 vizualizari

 

Cu ce sa mai inlocuim mezelurile din comert?

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • pasta de ardei iute
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui picant:

Spalam bine pieptul de pui ( sa nu uitam, carnea de pui trebuie spalata foarte bine), il taiem in fasii de grosimea unui deget. Condimentam fasiile cu sare, piper si pasta de ardei iute, le acoperim si le lasam la frigider. (daca va place mai picant, puteti sa adaugati si un praf de chili).

Intre timp pregatim aluatul: cele 2 oua le batem cu praf de sare, cu pasta de ardei iute si piper. Treptat adaugam faina in ouale batute, trebuie sa obtinem o compozitie putin mai groasa decat cea de clatite.

Se prajesc in ulei pe ambele parti la foc mediu.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot servi ca fel principal cu garnitura de piure sau ca aperitiv rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare si cartofi copti cu rozmarin si coriandru