Piept de pui umplut

de katty in Pui, 4 Iun 2020 | 3776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 100 gr branza proaspata
  • 50 gr telemea de oaie
  • 2 ardei kapia copti
  • sare
  • piper negru macinat
  • busuioc uscat
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet si cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit facem cate un buzunar.

Presaram cu sare si piper atat pe exterior, cat si pe interior. Amestecam branza dulce cu telemeaua si ardeiul kapia copt, decojit, scurs bine si taiat cubulete.

Adaugam piper si busuioc si omogenizam. Umplem buzunarele cu amestecul de branza si le inchidem cu ajutorul unor scobitori.

Intr-o tigaie incintam uleiul si punem pieptul de pui. Il rumenim usor pe ambele parti la foc iute, apoi introducem tigaia la cuptor pentru inca 15 minute.

Servim pieptul cu o salata preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu pui