Piept de rata cu fistic, citrice si rucola la slow cooker Crock-Pot

de Panacris in Slow Cooker, 28 Mar 2016 | 4477 vizualizari

 

;) No, am o problemă, am creat acest minutat fel, la plesenală, n-am notat ce am pus în oala minunată a vasului CrockPot, așa că acum trebuie să scriu rețeta din poze și gustul ce l-am savurat ;) Eu vă asigur că papilele mele gusative încă mai au memorie ;) Această rețetă e dedicată provocării http://panacris.blogspot.ro/2016/03/provocarea-cutia-misterelor-mistery-box.html
Lista misterioasă propusă de mine conține: Alliaceae (ceapă verde, usturoi verde, leurdă, chives, ceapă galbenă/roșie/albă), salate de sezon (verde, roma, valeriană, rucola, andive, spanac, untișor), ridichii,  tuberculi (cartofi roșii/albi/violet/dulci/napi), rădăcinoase, carne de iepure/rață, oua, faina, lactate, citrice (limete, lămâie, portocale, grapefruit roșu/galben, pomelo, sweetie) și ingredientul vedetă: FISTIC-ul ;)
Sper că v-am atras atenția, nu-i deloc greu, doar un pic cam costisitoare rețeta, recunosc ;) dar e tare savuroasă și un pic mai specială ;) Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • Piept de rață 2 bucăți cca. 500 g,
  • Ulei de măsline aromatizat cu portocale cca. 50 ml,
  • Sare de himalya 1 linguriță,
  • Piper roșu, alb, verde și negru 1 linguriță,
  • Grapefruit roșu 1 bucată,
  • Portocală 2 bucăți,
  • Fenicul ½ bucată,
  • Rucola cca. 100 g,
  • Fistic sărat și decojit cca. 100 g,
  • Caju 50 g.
  • Pentru decor:
  • Oțet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de rata cu fistic, citrice si rucola la slow cooker Crock-Pot:

Noul meu ajutor din bucatarie, Alin, adica slow cooker Crock-Pot se seteaza la funcția HIGH, pentru 60 de minute. Se așează artistic pulpele de rață, ce se stropesc cu uleiul aromatizat, se adaugă citricele, condimentele, frunzele de rucola, fisticul, nucile cca. 200 ml de apă. Pentru cei care nu dețin un vas CrockPot, toate ingredientel se pun într-un vas termorezistent și se lasă la gătit, la foc mic, în cuptor, acoperit, cca 60 de minute ;) Bunnn, aromatizat și fraged, ăsta e cel mai important factor ;) Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de rata cu fistic, citrice si rucola la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post, cu ciocolata si fructe de padure la slow cooker Crock-Pot