Piftele

de Lau in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2011 | 8481 vizualizari

 

scuzat-i claritate pozelor,sunt facute cu telefonul,trebuie sa le deschideti sa le vedeti mai bine

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata amestec (porc si vita)
  • 1 paine uscata
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel verde
  • 1 ou
  • 2 linguri de faina alba
  • sare dupa gust
  • condimente
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele:

Curatam usturoiul,il pisam. Intr-un lighean punem carnea, usturoiul, oul, faina, patrunjelul tocat, condimentele, painea inmuiata in apa si stoarsa bine. Amestecam bine pana se omogenizeaza, potrivim de sare.

Punem uleiul in tigaie, cand este incins facem piftelele cu mana uda, le prajim pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

painea nu o lasam in apa doar o un punem si o scoatem,o stoarcem bine

2

painea le  face mai pufoase

3

noi le-am servit cu salata de varza si mujdei

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]