Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ana in Curcan, 13 Apr 2010 | 4180 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: piftele, carne tocata, retete Curcan
Tocam carnea ,eu am pus piept cu gusa ,amestecam cu ouale si condimente.
Formam bilute potrivite le dam prin faina si le prajim in baie de ulei .
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
de mirela0911 8
de laylalala 1
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:49
ieri la 10:06
pe 12.07 la 08:02
pe 12.07 la 07:33
pe 11.07 la 07:36
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
mikaela 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!