Piftelute de dovlecei

de Alina26 in Mancaruri de legume, 3 Apr 2013 | 4377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 dovlecei potriviti
  • 70g paine inmuiata
  • 4 linguri de parmezan
  • 1 ou
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • pesmet
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute de dovlecei:

Spalam dovleceii si ii taiem cubulete mici.Intr-o tigaie incalzim uleiul si catelul de usturoi zdrobit.Dupa ce s-a incalzit uleiul,scoateti usturoiul si adaugati dovleceii taiati.Lasati la foc potrivit,pana se rumenesc.

Dupa ce s-au facut dovleceii,ii dati pe robot cu putina sare,oul si paina inmuiata (si stoarsa).Puneti aceasta compozitie intr-un bol si adaugati parmezanul,putin piper si mestecati .Mai adaugati paine daca nu reusiti sa faceti piftelutele.Oricum compozitia trebuie sa fie putin moale.

Faceti piftelutele si le treceti prin pesmet.Puteti sa le prajiti in ulei fierbinte,sau le puneti intr-o tava la cuptor preincalzit la 200° pana se rumenesc.

Serviti-le calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftele de soia cu cartofi