Piftie de pui

de Mihaela11_jo in Pui, 31 Ian 2012 | 4680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pui mari  
  • 2 l apa  
  • 1 ceapa mare taiata in sferturi  
  • 1/2 lingurita piper proaspat macinat  
  • 1 lingurita de sare (sau dupa gust)  
  • 1/2 cub de Maggi Bouillon
  • 6-7 catei de usturoi taiat marunt  
  • 3-4 morcovi

Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de pui:

Se pune apa cu sare, la fiert, intr-o cratita de fiert sub-presiune si se adauga puii taiati in sferturi si piperul.

Se fierb o ora.

Se scoate carnea si se desface de pe os; se pune in farfuriile in care vrem sa servim piftia.

In supa de pui, se adauga ½ cub de magi si usturoiul pisat si se mai lasa sa fiarba 5 minute.

Se toarna peste carne si se pune la frigider sa se inchege.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie de pui