Piftie (Racituri de porc)

de Adrian2016 in Porc, 26 Ian 2017 | 7201 vizualizari

 

Ador raciturile si de abia astept sa vina frigul ca sa fac.

 

INGREDIENTE

  • 6 picioruse de porc
  • 1 rasol de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie (Racituri de porc):

      Pentru inceput am curatat bine piciorusele de porc si le-am parlit. Intr-o oala sub presiune, am asezat piciorusele si bucata de rasol, am adaugat apa cat sa le acopere si le-am lasat la fiert 50 de minute.

       Cand a expirat timpul, am adaugat in oala, usturoiul pisat si sare si am mai lasat 30 de minute la fiert. Cand este gata, zeama se strecoara si se degreseaza. Am pregatit castroanele si, in fiecare, am adaugat cate un piciorus si bucata de rasol, zeama si le-am dat la rece, pana a doua zi. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca vrem ca zeama sa fie limpede, grasimea care se formeaza o putem inlatura cu ajutorul unui tifon, impaturit in patru, asezat in strecuratoare.

2

Puteti adauga dupa preferinte, boabe de piper la fiert, ceapa, morcov.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie (Racituri de porc)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc umplut cu ciuperci si invelit in bacon