Piftie (Racituri de porc)

de Adrian2016 in Porc, 26 Ian 2017 | 7408 vizualizari

 

Ador raciturile si de abia astept sa vina frigul ca sa fac.

 

INGREDIENTE

  • 6 picioruse de porc
  • 1 rasol de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie (Racituri de porc):

      Pentru inceput am curatat bine piciorusele de porc si le-am parlit. Intr-o oala sub presiune, am asezat piciorusele si bucata de rasol, am adaugat apa cat sa le acopere si le-am lasat la fiert 50 de minute.

       Cand a expirat timpul, am adaugat in oala, usturoiul pisat si sare si am mai lasat 30 de minute la fiert. Cand este gata, zeama se strecoara si se degreseaza. Am pregatit castroanele si, in fiecare, am adaugat cate un piciorus si bucata de rasol, zeama si le-am dat la rece, pana a doua zi. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca vrem ca zeama sa fie limpede, grasimea care se formeaza o putem inlatura cu ajutorul unui tifon, impaturit in patru, asezat in strecuratoare.

2

Puteti adauga dupa preferinte, boabe de piper la fiert, ceapa, morcov.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie (Racituri de porc)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

26.01.2017, 20:02

Ce faine ti-au iesit si ce te pricepi la gatit. Bravo Adrian!

mirela0911 1

26.01.2017, 21:25

Foarte buna!

miki_a 1

27.01.2017, 04:24

Foarte faine ți-au ieșit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]