Pilaf cu carne de cocos

de Gicuta in Mancaruri cu carne, 2 Feb 2016 | 10339 vizualizari

 

O mancare calsica si gustoasa
 
 
 
 

 

INGREDIENTE

  • pieptul si o pulpa de cocoș
  • o cana de orez
  • un morcov
  • o ceapa
  • ardei gras(am folosit congelat)
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne de cocos:

Am portionat carnea si am spalat-o.

Morcovul si ceapa le-am curatat si spalat. Am pus carnea impreuna cu legumele (inclusiv ardeiul congelat) si un praf de sare in oala sub presiune. Am turnat aproximativ1,5 l apa si le-am fiert 25 de minute.

Cand au fiert le-am scos, am inlaturat ceapa iar morcovul l-am  taiat cubulete.

Am incins uleiul intr-o cratita si am calit orezul spalat si scurs.

L-am calit 2-3 minute pana bobul a devenit translucid, apoi am adaugat 4 cani de  supa in care a fiert carnea.

Am lasat sa clocoteasca si am dat cratita la cuptor la foc mediu. Din cand in cand am amestecat usor.

Dupa 20-25 de minute am adaugat carnea si morcovul taiat cubulete si am condimentat cu sare si piper. Am mai lasat pana a scazut toata supa si bobul de orez s-a fiert.

La sfarsit am presarat patrunjel. Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

03.02.2016, 11:22

Merisor 1

03.02.2016, 12:19

Ce foame imi e si ce pofta mi-ai facut cu copanelul ala!

RuxyRux 1

03.02.2016, 23:01

Tare bine gatesti tu draga mea...arata grozav!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare rece de gasca