Pilaf cu carne de curcan

de ella 87 in Curcan, 20 Dec 2016 | 10126 vizualizari

 

Am primit de la buni, niste carne de curcan de curte😏 Da' tare carne mai are, fierbi la ea de îți trece pofta.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 1 praz
  • 1/2 ardei roșu
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 1 lingura delikat
  • 200 g carne curcan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne de curcan:

Luam carnea de curcan si o punem la fiert, luam spuma si lăsăm la foc mediu, cca. 40min.

Intr-o cratiță, punem carnea fiarta si tăiată în bucățele mai mici, o punem la prăjit în puțin ulei, să își schimbe fata, adăugăm și prazul tăiat rondele, (doar partea albă, nu si frunzele), morcovul dat prin răzătoare si ardeiul, lăsăm să se caleasca puțin, amestecam.

Orezul il dam printr-un jet de apa si il punem peste legume in oala, turnam zeama de la carne, cat să acopere, punem si delikatul.

Dam oala la cuptor,la foc mediu, după mai reducem flacăra, pentru cca. 60 min, ne mai uitam sa nu scadă zeama si completam cu apa sau zeama de la carne dacă v-a mai rămas.

Când s-a terminat de preparat, presărăm pătrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

miki_a 1

20.12.2016, 15:45

Super bun! Si carnea (oricum) nu se compara cu cea din comert din nici un punct de vedere!

Rocsi 1

20.12.2016, 19:02

Cat de gustos trebuie sa fi iesit!

Rahela Velicu 1

20.12.2016, 22:31

conteaza rezultatul final

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de curcan tras la tigaie cu ciupercute si ardei