Pilaf cu carnita afumata "de la borcan"

de housy in Porc, 26 Iun 2010 | 8137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pahare cu orez
  • 12 pahare cu apa
  • 5 bucati carne afumata de la borcan (in untura)
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 2 cepe mijlocii
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carnita afumata "de la borcan":

- am pus apa la fiert

- cand aceasta clocoteste, adaug orezul si amestec

- pun ceapa tocata marunt 

- si morcovul taiat cubulete

- sare, piper 

- cand aproape e fiert orezul, adaug carnea taiata si ea cubulete

- presar marar

- mai las putin pe foc cu capac

                             Niste castraveciori murati merg de minune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carnita afumata "de la borcan"" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

ana 1

27.06.2010, 11:30

bunica mea pastreaza carnea la borcan, de cate ori mergem la ea asteptam cu nerabdare o portie de carne afumata

housy 1

27.06.2010, 12:05

si io tot de la bunica am carnea la borcan

nadina....toate astea nu le-am facut acum zilele astea doar briosele, shakeul si placintuta cu spanac....restu is ceva mai vechi

Laly 1

27.06.2010, 23:08

Buna carnita la borcan.Mai ai si pentru mine o bucatica?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute dezbracate