Pilaf cu ciocanele la cuptor

de madi_marin in Pui, 20 Ian 2011 | 7547 vizualizari

 

Pentru ca am vazut reteta la Ruxy...si mi-a fost pofta.....am facut si eu astazi. Este atat de simplu de pregatit si atat de gustos....

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • 250 g orez
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • ulei
  • condimente pentru carnea de pui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciocanele la cuptor:

Ceapa se toaca marunt si se caleste intr-un pic de ulei. Se adauga orezul spalat si scurs si apa de trei ori mai multa decat cantitatea de orez. Se pune vasul la cuptor pana ce orezul se umfla frumos si apa scade. Se potriveste gustul cu sare piper.

Ciocanelele se spala, se sterg , se ung cu ulei si se condimenteaza. Se pun intr-o tava cu putin ulei si apa, apoi se pun si ele la cuptor pana se rumenesc.

Se serveste pilaful cu ciocanele si salata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciocanele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne si rosii