Pilaf cu dovleac

de madi_marin in Mancaruri de post, 22 Noi 2010 | 6737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g orez
  • 1 ceasca cu cubulete de dovleac
  • 1 ceapa
  • delikat
  • piper
  • ulei

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu dovleac:

Orezul se spala.

Ceapa se toaca marunt si se caleste impreuna cu cubuletele de dovleac cateva minute. Se adauga orezul scurs, delikat si piper si se pun 3 cani de apa.

Se da vasul la cuptor pana orezul e gata.

Se serveste cu salata de muraturi asortate, sau daca nu e post.....alaturi de o friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

ionix 1

24.11.2010, 20:28

foarte tare fiica ta seamănă cu mine atunci... şi eu sunt cam mofturoasă pup mofturoasa frumoasă

madi_marin 1

24.11.2010, 20:31

nu stiu cu cine seamana, ca eu nu eram asa fandosita cand eram mica, acum nici atat..... ii transmit pupicul.....

ionix 1

24.11.2010, 20:33

eu când eram mică nu mâncam nimic... mama s-a chinuit foarte mult cu mine toată viaţa am fost o schiloadă şi se lua lumea de mine că-s prea slabă... acum îmi spun că-s prea grasă... cum o dai nu-i bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf bulgaresc