Pilaf cu ghebe

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2010 | 12813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceapa mare
  • un morcov
  • pasta de ardei
  • o punga cu ghebe(din congelator)
  • orez
  • patrunjel
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ghebe:

Se pune la calit un morcov ras 5 min.se adauga ceapa tocata marunt se mai lasa 5 min.se adauga 2 linguri pasta de ardei si la urma ghebele.In timp ce fierb ghebele se pune la fiert orezul separat.Cand sunt fierte ghebele se pune in cratita orezul fiert si spalat,patrunjelul tocat,sare,piper si se mai lasa 5 minute pe foc.Am servit pilaful cu snitel din piept de pui si castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

16.11.2010, 21:19

numai bun in zi de post

MIUTA 1

16.11.2010, 23:17

E gustos,am fost norocoasa ca am gasit ghebe de cumparat si mi-am pus la congelator.Rocsi si la tine am gasit o gramada de bunatati .....pupici

vanilla 1

19.11.2010, 14:41

cred ca sunt ffffff gustoase!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]