Pilaf cu piept de pui

de Rocsi in Pui, 3 Feb 2011 | 9962 vizualizari

 

Ceva simplu de preparat,dar bun,parerea mea...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 200 gr orez(eu am avut un orez din Belgia prefiert..senzational de bun)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • suc de rosii
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu piept de pui:

Pieptul de pui se spala si se taie bucati mai mari.

ceapa se curata,o spalam si o tocam maruntel.

morcovul il radem,il spalam si il taiem rondele.

intr-o tigaie punem putin ulei la incins.

adugam bucatile de carne ,pe care le rumenim cam 1 minut.

apoi punem 1 cana si jumatate apa si il lasam sa fiarba cam 5 minute.

impreuna cu pieptul de pui la fiert punem si ceapa si morcovul.

orezul il spalam bine in 2-3 ape calde.

dupa cele 10 minute adaugam orezul.

saram si piperam dupa gust.

lasam sa fiarba bine de tot.

invartim mai des,pentru a nu se prinde de tigaie.

daca mai trebuie apa mai adaugati,dar neaparat sa fie fierbinte.

spre sfarsit adaugam sucul de rosii,dupa gustul nostru.

mai dam 2-3 clocote si inchidem ochiul aragazului.

portionam in farfurii,iar deasupra punem patrunjel verde tocat.

serviti cu niste muraturi!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Kievskaia