Pilaf cu piept de pui in sos

de Dya Daniela Andrei in Pui, 14 Iun 2011 | 15268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cescute cu orez,
  • un piept de pui,
  • 3-4 cepe potrivite, 
  • catei de usturoi, 
  • pasta de tomate,
  • 1 legatura de marar,
  • ulei pentru prajit
  • condimente: sare, piper, oregano, rozmarin, foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu piept de pui in sos:

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam o ceapa tocata marunt, avand grija sa nu se arda. Cand aceasta devine translucida adaugam condimentele dorite si o cana cu  apa si o lasam sa fiarba 10 minute, dupa care punem si orezul, bine spalat in prealabil,  impreuna cu o cantitate suficienta de apa (la o cescuta de orez, adaugam 4 cescute de apa).

Separat pregatim pieptul de pui pe care il curatam si il spalam bine in apa rece. Tocam marunt ceapa si usturoiul  si le punem la calit  in doua-trei linguri de ulei, iar cand devin translucide adaugam pieptul de pui si  lasam la foc mic pana cand se rumeneste usor. Adaugam apoi 2-3 cani de apa, condimentele si pasta de tomate si lasam sa fiarba totul pana scade si are aspect "legat". Se presara fire de marar verde.

 Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu piept de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]