Pilaf de conopida

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2013 | 7510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mica
  • 1 lingura cu varf ardei kapia macinat de la borcan
  • o ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita marar
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de conopida:

Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste putin in ulei.Se da deoparte.

Conopida se desface buchetele si se spala.Florile de conopida se taie marunt cu cutitul iar tulpinile se toaca cu robotul cu cutitul in forma de S.

Se pune conopida peste ceapa ,se adauga ardeiul,mararul,se potriveste de sare si piper si se pune o ceasca cu apa(100 ml).

Se acopera cu capacul si se da la inabusit la foc mic,amastecand din cand in cand,pana este facuta conopida.La nevoie se mai adauga apa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor cu cas si ciuperci