Pilaf de orez cu ciuperci si pulpe de pui

de Bya Ralu in Pui, 2 Apr 2012 | 17186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 4 pulpe de pui
  • 2-3 linguri bulion
  • supa de la pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 conserva de ciuperci
  • vegeta,boia dulce,patrunjel
  • ulei masline
  • pentru pulpe de pui
  • 1 morcov
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri bulion,
  • vin rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu ciuperci si pulpe de pui:

Pulpele de pui se pun la fiert in apa cu 1 lingura de vegeta. Ceapa se taie marunt, morcovul il dam pe razatoarea mica, ciupercile se mai maruntesc. Se pun intr-un ceaun ceapa si morcovul la calit in ulei de masline, dupa 3 minute se adauga orezul si se lasa 5 minute la calit .Dupa care se adauga treptat din supa formata prin fierberea pulpelor de pui. Se lasa la foc mic si se amesteca des pentru a nu se lipi. Se adauga si condimentele iar dupa 25 minute e totul gata.

Pulpele de pui se pun in tigaie cu 1 morcov si 1/2 ceapa la prajit. Se adauga bulion si apa cat sa acopere iar la sfarsit se stropesc cu vin rosu

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu ciuperci si pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]