Pilaf de orez cu tocanita de pui

de Sidy in Pui, 15 Noi 2010 | 8965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Maruntaie de pui( gat, aripi, spate...)
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 250 g orez( o cana)
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • frunze verzi de patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu tocanita de pui:

Maruntaiele de pui se spala si se taie bucati potrivite.

Ceapa si gogosarul se curata apoi se taie marunt si se pun la calit in putin ulei. Le lasam sa se caleasca pina devin sticloase.
Adaugam apoi carnea, patrunjel verde tocat, sare , piper si apa pina acopera toata carnea. Lasam sa fiarba la foc mic , acoperit.

Intre timp spalam orezul si il punem la calit 5 minute in doua linguri de ulei. Adaugam 3 cani cu apa , sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic. Chiar daca nu dispare toata apa , aceasta va intra in orez dupa fierbere. Pilaful de orez il servim cu bucati din tocanita de pui.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pui si praz