Pilaf taranesc

de Julie in Pui, 8 Aug 2010 | 16379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • piper
  • sare, delikat
  • carne de pasare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf taranesc:

Orezul se alege,se spala si se lasa la inmuiat in apa.
Carnea de pasare se pune la fiert in apa cu sare.  Se spumeaza.

Se curata ceapa si morcovul si se adauga intregi peste carne.

Dupa ce este fiarta ,carnea se scoate,iar supa rezultata se strecoara.

In trei parti de supa se adauga o parte orez, cateva boabe de piper,sare, delikat.  Se lasa sa fiarba la foc mic amestecand rar.

Carnea de pasare se rumeneste 2-3 minute in putin ulei si se serveste alaturi de pilaf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf taranesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Julie 1

08.08.2010, 21:52

Medi, nu stiu cine ar putea fi! Iti dau o portie mare daca afli tu!

Julie 1

08.08.2010, 21:54

Rocsi, multumesc! Nadina, nu mai poti? Hai ca mai merge o portie mica...uite ne da Laly castraveti ! Laly, hai te astept si pe tine! cu castraveti sau fara

miky23 1

10.01.2014, 17:53

de cat orez este nevoie nu este specificat iar cu cealalta parte orez si cealalta parte supa ce se face?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu piept de pui