Pinguini

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2010 | 8105 vizualizari

 

ceva deosebit zic eu si in special pt copii................cel putin pitici mei i adora

 

INGREDIENTE

  • paine feliata fara coaja
  • branza philadelphia
  • masline negre fara sambure
  • morcov taiat foarte fin
  • scobitori colorate
  • cremvusti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguini:

Se ung 2 feli de paine cu branza Philadelphia dupa care se taie in 3, apoi iar in trei adica trei pe verticala trei pe orizontala si vor iesi 9 cubulete.

Se pune pe fiecare cubulet cate o felie de morcov taiat subtite si crestat taiat in triunghiuri mici (picioarele) dupa care se infinge in mijloc o  scobitoare, apoi se pune o maslina neagra care in prealabil a fost taiata si scoasa o fasie mica de cativa milimetri din ea, iar spatiul gol se va umple cu branza Philadelphia  (burtica pinguinului).

O maslina simpla care va fi crestata putin la mijloc cu un cutit, unde se va introduce o bucatica din triunghiul ramas de la morcov,acesta va fi cioc la pinguin.

Asa, cred ca v-am zapacit nu stiu daca ma va intelege cineva dar data viioare o sa fac poze amanuntit cand ii voi face.

Dupa ce am pus si maslina cu ciocul se fac ochisori din branza. Cu ceva foarte fin trebuie lucrat pt ochisori.

Ca o palarie va veni o feliuta de cremvusti si capatul scobitoarei.

Sunt intradevar tare migalaosi pana ii faci odata, apoi nu va mai fi asa greu.Si eu zic ca arata minuntat pe o masa printre aperitive.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Eclere aperitiv cu branza si jambon