Pipote si inimi cu sos de usturoi

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 1 Aug 2010 | 14169 vizualizari

 

o mancarica rapida, preferata lui doru.

 

INGREDIENTE

  • o caserola de pipote cu inimi
  • o capatana de usturoi
  • 4-5 liguri tocana de legume
  • sare
  • piper
  • boia
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi cu sos de usturoi:

Spalam si curatam pipotele si inimile si le punem intr-o tigaie cu ulei la inabusit, cand s-au rumenit putin adaugam usturoiul intreg sau pisat si tocanita de legume, peste care punem 2 cani de apa.

Le lasam pana scade apa si se formeaza sosul, condimentam cu sare , piper si boia.

Asezonam cu verdeata.

Servim cu castraveciori murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Julie 1

02.08.2010, 10:26

Eu am plecat! deschide usa...

lia maria 1

02.08.2010, 12:31

Delicioasa eu o servesc de regula cu un pireu de cartofi langa

Dana Cristea - pusikmea 1

02.08.2010, 13:18

julie, am deschis-o, lia si doru serveste cu orice langaeu nu prea pap ca sa-i ajunga lui

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu pipote de pui