Pipote si inimi de pui la ceaun

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 29 Oct 2010 | 30754 vizualizari

 

Simplu ................si gustos pentru cine ii place......mie una nu-mi place,asa ca mananca numai George.

 

INGREDIENTE

  • 500g inimi si pipote de pui
  • 1oo ml ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi de pui la ceaun:

Curatam inimile si pipotele, le spalam si le punem in ceaun .Adaugam un pahar cu  apa,ulei , condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic pana cand apa se evapora  si ramane doar uleiul .Lasam la prajit circa 3-4 min. pana cand atat inimile cat si pipotele se rumenesc frumos pe ambele parti.

Am servit cu mujdei de usturoi si mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi de pui la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Bucataras Medi 1

31.10.2010, 15:45

Offfffffffffff, toate vreti langa George.........saracul de el ce il mai inghesuiti voi...............Laly si tu tot langa George ,da?....................

Bucataras Medi 1

31.10.2010, 15:45

Anca, tu langa cine vrei sa stai?.........................

Bucataras Medi 1

31.10.2010, 15:47

mai nadina sunt doar cateva feluri de mancare pe care nu le ador si voi acuma gata toate imi ziceti ca sunt mofturoasa..........bine fie trec cu vederea si te asez la masa ca doar nu te-oi lasa nemancata........................

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pipote si inimi in sos de rosii cu vin