Piscoturi de sampanie

de Dea_Dea in Dulciuri, 13 Noi 2013 | 6140 vizualizari

 

M-am inspirat din reteta Bucatareselor Vesele

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 30 gr zahar
  • 60 gr faina
  • zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piscoturi de sampanie:

Albusurile se bat spuma cu praful de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana devin lucioase.Se adauga galbenusurile omogenizate si se amesteca. La final se adauga faina, se incorporeaza cu o spatul de silicon sau cu lingura de lemn.

In tava pe hartia de copt se fac betisoare cu un dui mai mare, se pudreaza cu zahar pudra. Excesul de zahar se face luand foaia de colturi si scuturand.

Se dau la cuptor la foc potrivit 25-30 minute.

TIPS-URI

1

Se pot servi umplute doua cate doua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi de sampanie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

ieri la 10:09

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]