Piure ardelenesc inverzit

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2010 | 4465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 3 linguri de unt
  • 1 pahar de lapte
  • 2 linguri branza de vaci
  • 3 linguri spanac fiert si tocat
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure ardelenesc inverzit:

Se fierb cartofii in coaja sau se curata si se taie cubulete si se fierb asa. Se dau pe razatoarea mare si se terciuesc.

Se incalzeste laptele si se amesteca cu sare cat va place, iar untul se freaca cu branza scursa bine.

Se pune laptele si untul in cartofi si se amesteca bine. Se adauga si spanacul si se mai amesteca oleaca, apoi e gata!

TIPS-URI

1

In loc de spanac puteti adauga verdeata tocata de care va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure ardelenesc inverzit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu crema de branza si ciuperci