Piure cu snitel de pui

de Lau in Pui, 16 Feb 2011 | 10204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 1 piept de pui
  • 2 lg margarina
  • 400 g lapte
  • 2 oua
  • pesmet
  • condimente
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu snitel de pui:

taiem pieptul de pui in felii, dupa care le batem, le condimentam si le lasam cat curatam cartofii si ii punem la fiert. Cartofi eu ii tai in 4 ca sa fiarba mai repede.

Batem ouale cu un pic de sare, punem intr-o farfurie pesmet si ne apucam de treaba. Luam cate o felie de pui si il dam prin ou apoi prin pesmet apoi iar prin ou,dupa care punem in tigaie. Uleiul sa fie incins. Repetam pana terminam pieptul. Cand au fiert cartofii ii scurgem de apa, adaugam laptele, margarina si ii pisam. Punem sare dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu snitel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (13)

Rocsi 1

17.02.2011, 10:51

un meniu pe gustul meu

Lau 1

17.02.2011, 11:23

multumesc fetelor,onesta iti dau dar cu varza murata nu mai am gogosari

Cris2711 1

17.02.2011, 17:34

simplu dar tare,tare bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocănele la cuptor cu piure şi salată de varză