Piure de cartofi cu branza de vaci

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2012 | 6251 vizualizari

 

Un piure putin mai altfel. O combinatie englezeasca, ce rezulta intrun piure cremos cu gust putin acrisor.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 200 ml lapte
  • 50 g unt
  • 100 branza de vaci
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu branza de vaci:

Curatam, spalam si fierbem cartofii. Cand sunt inca fierbinti ii pisam si adaugam pe rand unt, lapte foarte fierbinte, sare dupa gust, iar in final branza de vaci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de branza cu telina