Piure de cartofi cu friptura de pui

de mimmi in Pui, 8 Aug 2010 | 12832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi de pui
  • 1,5 kg cartofi
  • lapte
  • unt
  • sare
  • vegeta
  • ulei
  • condiment pentru pui
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • vin
  • apa

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu friptura de pui:

Se pun pulpele la fiert in apa cu sare si vegeta.
Cand sunt de jumatate fierte,se condimenteaza cu condiment pentru pui si se pun intr-o tava.Se adauga apa,ulei,vin si se dau la cuptor.Spre final se adauga usturoiul pisat si frunze de patrunjel taiate marunt.
Se curata cartofii se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierti se scurg de apa,se zdrobesc si se adauga lapte si unt pana devin cremosi.
Se pot servi cu salate,muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu friptura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]