Piure de castane

de AlinaL in Dulciuri, 19 Oct 2010 | 16514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg castane
  • 50-60 g unt
  • 2 linguri zahar pudra
  • 400 ml frisca
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de castane:

Castanele se cresteaza in X sau pe o parte si pe alta, dar fara a ajunge la miez!

Se pun intr-o oala la fiert cca 45-50 minute, la foc potrivit. Se decojesc cand sunt calde, inclusiv coaja interioara, aceea mai subtire. 

Se dau prin blender. Se mixeaza frisca in care se toarna treptat untul, zaharul si esenta de rom, apoi se pun castanele gata blenduite.

La cantitati se poate interveni, in functie de gust!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de castane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]