Piure de fasole cu menta si muguri de pin

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2016 | 3332 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva fasole alba (400 grame)
  • 150 ml iaurt degresat
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura tahini (pasta de susan)
  • sare/piper
  • 1/4 lingurita cumin pudra
  • 20 grame muguri de pin
  • cateva frunze de menta
  • fulgi de chili
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1/4 lingurita seminte de cumin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de fasole cu menta si muguri de pin:

Cu ajutorul unui blender se amesteca fasolea (scursa de apa si clatita) cu iaurtul, tahini, sare, piper si cumin, pana devine o pasta. 

Intr-o tigaie se incalzeste uleiul si se adauga semintele de cumin si mugurii de pin. Se gatesc 1-2 minute, apoi se adauga usturoiul si fulgii de chili. se mai lasa 1 minut si se opreste focul. 

Se transfera piureul de fasole intr-un vas si se adauga mixul de muguri de pin si menta deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de fasole cu menta si muguri de pin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]