Piure de mazare cu sos

de Dea_Dea in Curcan, 13 Noi 2013 | 5347 vizualizari

 

Ceva mai deosebit!

 

INGREDIENTE

  • SOSUL DE CARNE
  • 300 gr carne de curcan
  • 500 ml apa
  • sare
  • piper
  • praf de chilli
  • 1 lingura pasta de rosii
  • PIURE DE MAZARE
  • 300 gr mazare din conserva
  • sare
  • piper
  • ghimbir
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de mazare cu sos:

Sosul de carne:

Carnea se spala se taie cubulete si se pune la fiert cu apa , pana scade la jumatate.Se adauga pasta de rosii, sare, piper, praf de chilly si se lasa la fiert pana scade.

Piure de mazare:

Se elimina apa de pe mazare si se pune la fiert in alta apa. Se fierbe pana se inmoaie.Se scurge de apa si se condimenteaza asa fierbinte, cu sare, piper si ghimbir.

Se paseaza cu blenderul si daca este prea tare se adauga ulei de masline.

 

 

TIPS-URI

1

Se poate face si cu carne de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de mazare cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crostini cu piure de mazare si ceva fin