Piure de spanac cu oua

de mihaelaradu in Mancaruri de legume, 15 Mar 2011 | 10757 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg frunze de spanac
  • 1 cana lapte
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita faina
  • 4 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de spanac cu oua:

1. Spanacul se spala bine si se pune la fiert. O data, fiert, spanacul se scurge de apa si se toaca marunt.

2. Intr-o cratita calim usturoiul zdrobit cu 1 lingurita de faina. Adaugam spanacul tocat si 1/2 din cana cu lapte. Invartim bine ca laptele sa se incorporeze.

3. Restul de lapte il adaugam treptat, pana aducem piureul la compozitia preferata (noi il preferam mai subtire)

4. Ouale se prajesc ochiuri si se servesc cu piure-ul de spanac.

Pofta mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de spanac cu oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
“Fatayer sabanegh”-Placinte arabesti cu spanac