Piure gratinat cu Chorizo si varza de Bruxelles

de Satisfyyourcravings in Porc, 14 Apr 2016 | 2764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame carotfi
  • 500 grame telina
  • 700 grame varza de Bruxelles
  • 100 grame cascaval
  • 1 catel de usturoi
  • 100 grame Chorizo
  • 25 grame unt
  • 50 grame pesmet
  • 100 ml lapte
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure gratinat cu Chorizo si varza de Bruxelles:

Se curata cartofii si se taie cuburi la fel ca si telina. Se fierb in apa sarata 20 de minute. 

Se curata varza de Bruxelles, se taie in jumatati si se gateste la steamer 7 minute. 

Se da branza pe razatoare si se taie usturoiul si Chorizo felii. 

Se incalzeste o tigaie la foc mediu si se adauga Chorizo. Se lasa sa se prajeasca pana devine crocant. Se adauga usturoiul si se mai lasa 2 minute. 

Se transforma cartofii si telina in piure. Se amesteca cu varza, Chorizo, lapte si unt si se amesteca bine. 

Se transfera intr-un vas potrivit pentru cuptor, se aseaza branza amesteca cu pesmet deasupra si se gateste la 180 de grade, 30 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure gratinat cu Chorizo si varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu afumatura si gogosari