Pizza Canibale

de marcela1979 in Pizza, 28 Sep 2013 | 7817 vizualizari

 

Pentru sotul meu ...

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina alba
  • 1 plic drojdie granule
  • 200 ml apa
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare,piper,oregano
  • ketchup univer
  • 100 gr mozzarella
  • 2 crenvusti
  • 150 gr sunca de pui
  • 100 gr salam ardelenesc
  • 100 gr salam de vara
  • 100 de gr slaninuta cu boia cu ceva carne pe ea
  • 1/2 ardei rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Canibale:

Se cerne faina alba se pune drojdia uscata,apa putina sare si se framanta un aluat la care se mai adauga si uleiul de masline.Se lasa la dospit.

Cand a dospit se intinde aluatul intr-o foaie subtire si se pune in tava.Peste aluatul din tava se pune ketchup ,ardeiul gras taiat rondele,se aseaza salamul ardelenesc,salamul de vara crenvusti rondele,fasii de sunca de pui,slaninuta taiata feliute si mozarella razuita.Se da la cuptorul preincalzit circa 20- 30 de minute.

Cand s a copt se serveste calda cu ketchup sau fara .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Canibale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]