Pizza cu "Miez de lapte"

de Xandrinne in Pizza, 13 Oct 2013 | 2395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml faina,
  • 150 ml apa,
  • drojdie proaspata (cat o nuca),
  • 1 lingurita sare,
  • 1 lingurita zahar,
  • 2 linguri ulei,
  • ketchup (homemade, in cazul meu),
  • rosii cherry,
  • "Miez de lapte" natur, 3x75 g,
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu "Miez de lapte":

Cernem faina si facem in mijloc o gropita, in care punem drojdia si presaram zaharul; turnam apa calduta si amestecam putin. Lasam asa 5-10 minute, dupa care incepem sa framantam aluatul, pana nu se mai lipeste de degete, avand grija sa incorporam si sarea si uleiul. Lasam la crescut o jumatate de ora, la loc cald, ferit de curent.

Intindem aluatul in tava unsa cu ulei, stropim cu ketchup, asezam peste aluat felii de "Miex de lapte", rosii cherry taiate in jumatate sau felii si coacem circa 25 de minute.

Pe final adaugam frunzulite de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu "Miez de lapte"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza traditionala