Pizza cu piept de pui

de Xandrinne in Pizza, 15 Sep 2013 | 3364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 400 g faina,
  • 200 ml apa calduta,
  • drojdie cat o nuca,
  • 1 lingurita de zahar si una de sare,
  • 2-3 linguri ulei;
  • 350 g piept de pui,
  • 1 borcan cu rosii in bulion (homemade),
  • 2 ardei grasi,
  • branza (cas pus cu sare, pentru iarna), dupa gust,
  • busuioc.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu piept de pui:

Mai intai am pregatit aluatul: in castronul cu faina am facut o adancitura unde am pus drojdia sfaramata, presarata cu zahar, dupa care am turnat usor lichidul caldut, amestecand cu o lingura, sa incorporez si putin din faina; am lasat sa dospeasca un pic drojdia dupa care am am amestecat si restul de faina din castron. Am inceput sa framant aluatul, adaugand si sarea, mai apoi uleiul, pana nu mi s-a mai tinut de degete coca rezultata. Am lasat la dospit cca o ora.   

Intre timp am taiat pieptul de pui cuburi pe care le-am calit usor in unt. Aluatul crescut l-am portionat si l-am intins in tavi. Am pus deasupra rosiile, cu tot cu sos, pieptul de pui, branza, ardeii, am presarat cu busuioc.  

Eu am mai pus deasupra cateva felii de rosii, dar nu din cele conservate, apoi am copt pizza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose pizza