Pizza cu ton

de -Licurici- in Pizza, 11 Aug 2016 | 2833 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
300g faina cernuta; 130ml apa calduta; 25g drojdie; 2 linguri ulei de masline; o jumatate de lingurita de zahar; sare.
  • Pentru topping:
150g cascaval ras; Conserva ton bucati; 3 buc inimi anghinare; masline; ardei la corcan; porumb dulce; ketchup.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Drojdia se amesteca cu zaharul, sarea si apa calduta, apoi se adauga peste faina cernuta si se framanta.

Se acopera bolul cu un prosop si se lasa sa creasca.

Cand a crescut, aluatul se imparte in doua.

Se intinde aluatul pe rotund si se pune intr-o tava de tarta/pizza cu hartie de copt.

Se pune ketchup, cascaval ras, bucatile de ton, maslinele fara samburi, prorumbul, anghinarele taiate in 4, ardeiul taiat feliute, apoi cascaval ras.

La fel se procedeaza si cu al doilea aluat.

Se baga la cuptor pentru 20-25min.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (16)

mirela0911 1

14.08.2016, 10:12

Ce-mi place!

elucubratiiculinare 1

15.08.2016, 08:53

yammy

mihaelar63 1

01.09.2016, 12:16

Placeee !!!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Blat de pizza