Pizza de carne tocata

de ianculubita in Pizza, 29 Ian 2014 | 4487 vizualizari

 

Aceasta pizza este reteta Nigellei; i-a spus pizza probabil pentru ca are forma de pizza,cu blat subtire de carne tocata, dar gustul e ca de musaca

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata macra
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 borcan (cutie) rosii taiate in bulion
  • 100 g mozzarella
  • 1 lingura oregano uscat
  • 1 lingura busuioc uscat (verde)
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de carne tocata:

Inr-un castron amestecam carnea cu sare, piper, usturoi bine pisat, verdeata taiata marunt, ou si pesmet. Dupa ce totul este omogenizat calim carnea in tigaie cu ulei. Dupa ce carnea s-a strans si s-a albit o rasturnam intr-o forma de tarta, nivelam suprafata, rasturnam rosiile pasate cu furculita, deasupra presaram coriandru, iar peste rosii punem bastonase de mozzarella si presaram busuioc. La cuptor lasam 30 minute si servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 38 %
239.99 lei
149.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

Crockpot Express

- 60 %
999.99 lei
399.99 lei

COMENTARII (12)

ianculubita 1

30.01.2014, 05:53

diana_k 1

30.01.2014, 08:56

daca e pizza vin negresit si eu la masa

anca_rm 1

30.01.2014, 09:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]