Pizza de casa

de roxana_simona in Pizza, 28 Noi 2014 | 4920 vizualizari

 

M-am inspirat de aici http://www.bucataras.ro/retete/pizza-prosciutto-funghi-cu-masline-si-porumb-40861.html

 

INGREDIENTE

  • 400g faina
  • 300 ml apa calduta
  • 1/2plic drojdie uscata
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 lingura zahar
  • sunca
  • 2 bucati de cabanos
  • masline negre fara samburi
  • 2-3 linguri porumb
  • cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Drojdia se amesteca cu 3 linguri de apa,cu zaharul si 1 lingura de faina.

Intr-un castron punem faina,in mijloc se pune maiaua de drojdie si se lasa acoperit 10 minute.

Se adauga apa,uleiul,si se amesteca pana devine moale si elastic,nelipicios.Se lasa acoperit la crescut 30 minute.

Pe masa de lucru se presara faina,se pune aluatul si se intinde o foaie cat tava.

Tava se tapeteaza cu ulei si faina dupa care se pune aluatul intins.

Se pune sunca si cabanosul taiate dupa cum doriti,maslinele,porumbul scurs de zeama si deasupra se pune cascavalul ras.

Se da la cuptor 25-35 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]