Pizza Summer

de Ancutsa in Pizza, 17 Sep 2017 | 3212 vizualizari

 

Pizza de casa cu aluat subtire, dar pufos, salam rustic, rosioare cherry, ardei gras verde, sunca si ciuperci

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 1 cub mic de drojdie proaspata (25 g);
  • faina cat cuprinde;
  • 3 linguri ulei de masline;
  • 400 ml apa calduta;
  • 2 lingurite sare;
  • 1 lingurita zahar;
  • Oregano.
  • pentru decorat:
  • salam rustic,
  • sunca,
  • rosii cherry,
  • ardei gras verde,
  • cascaval ras,
  • ciuperci,
  • ketchup dulce si picant.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Summer:

 

Mai intai, pregatim aluatul: se dizolva drojdia in apa calduta, se amesteca bine cu zaharul si putina faina.

Se adauga restul ingredientelor: ulei, sare, oregano, restul de apa si faina cat cuprinde.

Se amesteca bine si se framanta pana se obtine un aluat bun de intins.

De aceasta data, nu l-am mai lasat la crescut, ci l-am intins imediat. Am ales sa fac o pizza cu blat mai subtire, asa ca l-am intins mai mult iar aluatul ramas l-am dat la frigider pentru alt preparat.

 Intre timp, se preincalzeste cuptorul si, daca aveti ajutoare in bucatarie, se feliaza salamul, ciupercile, legumele si tot ce mai doriti sa adaugati pe pizza.

 Se unge aluatul cu ketchup si se orneaza dupa gust. Se rade cascavalul si se da la cuptor pentru 35 de minute sau pana se rumeneste, la foc mediu.

 Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/pizza-summer.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Summer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza rapida cu blat pufos (fara drojdie) cu aluat fraged